Kaj podariti otroku za prvi šolski dan?

Izbiraš lahko med našo standardno ponudbo kot tudi našimi najbolj prodajanimi izdelki. Če pa iščeš prvo Kiddo World igračo za svojega malčka, je tukaj nekaj predlogov, ki jih je naša ekipa izbrala za vse radovedne in ustvarjalne otroke:

Zakaj torej igrače KiddoWorld?

Po rojstvu mora zrasti več kot 75 % možganov. Največja rast možganov se zgodi v prvih petih letih življenja. Zato je igra bistvena za vzpostavitev obveznih nevronskih povezav, odgovornih za spomin, učenje, čustveno regulacijo in socialno inteligenco v prihodnjih letih.

Z našimi igračami bodo tvoji otroci:

 • Začeli prepoznavati občutke in čustva,
 • Se začeli izražati
 • Pomagajte otrokom razviti osredotočenost in pozornost
 • Spodbujati ustvarjalnost
 • Igra, ki jo potrebujejo, naj ne bo za zasloni …

Zabavno učenje:

Spodbujajte učenje skozi igro s širokim izborom igrač, ki izboljšujejo kognitivne sposobnosti, sposobnosti reševanja problemov in kritično mišljenje.

Premium kvaliteta:

Naše igrače in izdelki so narejeni za trajnostno uporabo in zagotavljajo, da bo tvoj otrok užival v odraščanju.

Varnost na prvem mestu:

Varnost otrok je naša glavna prioriteta. Vsi izdelki izpolnjujejo stroge varnostne standarde, kar ti zagotavlja brezskrbno igro.

Torej, zakaj izbrati ravno nas? Preprosto!

 • Z roko v roki skrbimo za rast in razvoj tvojega otroka.
 • Vsaka igrača v naši zbirki je izbrana z mislijo na rast in učenje tvojega otroka. Samo najboljše za naše otroke.
 • Skupaj smo v tem! Smo skupina tet, stricev in staršev, ki poskušajo ustvariti igrače, s katerimi bi želeli, da se igrajo tudi naši otroci
 • Naše igrače so potrdili strokovnjaki. Tako strokovnjaki kot tudi otroci so se strinjali glede oblikovanja vsake igrače, zaradi česar so naše igrače zabavne in poučne hkrati.
 • Raznolika ponudba: ponujamo široko izbiro otroških izdelkov, od izobraževalnih igrač in iger do plišastih ter umetniških izdelkov, s čimer nudimo vse na enem mestu za vse potrebe tvojega otroka.
 • Hitra in zanesljiva dostava: razumemo navdušenje nad prejemom otrokove nove igrače. Zato zagotavljamo hitro in zanesljivo pošiljanje ter prinašamo nasmehe prav na vaš prag.

POPOLNA IZBIRA ZA ZABAVNO VRNITEV V ŠOLO IN VRTEC:

(Najbolj prodajano)

1-letno jamstvo na zadovoljstvo
Hitra dostava po vsem svetu
Enostavna vračila
Varen nakup
Enostavno plačilo

100.000+ zadovoljnih strank

Predstavljamo Kiddo World skupnost:

Smo skupina strastnih staršev, tet in stricev, ki jih združuje skupno prepričanje, da bomo resnično spremenili življenja naših otrok. Ker smo bili priča prekomerni uporabi zaslonov in neuporabljenim igračam, smo se odločili ustvariti najboljše igrače, ki združujejo zabavo z aktivnim učenje, izboljšanje kognitivnega razvoja in življenjskih veščin. Pridruži se nam pri ustvarjanju pozitivnih sprememb pred začetkom novega šolskega leta!